Oznanila za teden od 24.3. do 30.3.

– Na velikonočni ponedeljek bo sv. maša ob 9. uri pri Sv. Miklavžu v Lokah in pri Sv. Marku. V župnijski cerkvi bo večerna sv. maša ob 18. uri. Prav tako bo bogoslužje ob 19. uri v bolnici.

– V velikonočnem času nadaljujemo z molitvenimi urami ob nedeljah uro pred večerno sv. mašo. Vabljeni!

– Devetdnevnica Božjega usmiljenja bo vsak večer ob 17.30. Zaradi tega bo v tem tednu v župnijski cerkvi sv. maša samo zvečer.

– V Martinovem kotu lahko dobite velikonočno številko Družine.

– Vabilo za sejo ŽPS, ki bo 26. 3. ob 18.30, dobite v Martinovem kotu. Prav tako razpored za bralce v naslednjem obdobju. 

– Priprava staršev na krst njihovega otroka bo 28. 3. ob 17. uri.

– Zaradi velikonočnih praznikov v tem tednu ne bo veroučnih ur.

– Srečanje staršev otrok drugega razreda bo 3. 4. ob 18.00.

– Srečanje staršev veroučencev 3. razreda bo 1. 4. ob 18. uri. Starše prosim, da se sestanka udeležijo!       

– Vaja veroučencev za materinski dan bo 29. 3. ob 17. uri. 

– Zaradi prehoda na letni čas bo od nedelje, 30. 3., dalje večerna sv. maša ob 19. uri.

– V nedeljo, 30. 3., ob 17. uri bo v Gallusovi dvorani Cankarjevega doma dobrodelni koncert Slomškove ustanove, na katerem sodeluje Združeni zbor in orkester katoliških gimnazij. Kantata Oboroženi mož: Maša za mir, ki jo izvajajo po vsem svetu, bo doživela prvo izvedbo tudi v Sloveniji. Vabljeni!
 
Zahvala                                      
Vsem, ki ste v dneh priprav na velikonočne praznike s svojim delom: izdelovanjem butar, čiščenjem, krašenjem… prispevali k lepoti cerkva v naši župniji, vsem, ki ste sodelovali pri obredih velikonočnega tridnevja: apostolom, nosilcem bander, neba, luči, Zveličarja, pevcem, ministrantom, bralcem, vsem, ki ste bili v teh dneh z molitvijo ob Jezusu v dneh njegovega trpljenja in vstajenja, in vsem, ki ste praznovanje velike noči po svojih močeh obogatili, se iskreno zahvaljujem. Hvala vsem, ki ste prinesli dobrote v župnijski dom.       
Bog povrni!