Oznanila za teden od 26.4. do 2.5.

Spodbude
– Kot del duhovne poglobitve vabljeni, da se pridružite katehezam o Evharistiji ob torkih ob 19.00 in ob petkih ob 20.00. Vabljeni, da ne odložite Velikonočnega dogodka kot, da je končan. 

– Morda se letos odločite za drug način preživljanja dopusta. Vabljeni v ambient, ki je zrasel iz ponižne in iskrene želje živeti in vzpostaviti pravo ravnotežje med duhovnim in materijalnim. “Zajc klošter” pri Žičah so zaznamovali menihi ob trdem delu za navezo z Bogom. V njem potekajo tako imenovani “Tabori za duhovno rast” že več kot deset let. Vabljen/a, da se morda tudi ti letos pridružiš tej skupini. Več na oglasni deski.

– V Martinovem kotu so vam na voljo sveče z evharističnim simbolom. S temi svečami bodo delno kriti stroški evharističnega srečanja v Celju. Župnija je te sveče pripravila in strošek poravnala, vabljeni da jih kupite.

– Še smo v Velikonočnem času, čeprav bo v mesecu maju poudarek na naši materi MARIJI. S tem nismo nič odvzeli Jezusu. Ravno obratno, tudi mi smo kakor apostoli, ki niso razumeli in so bili povabljeni k molitvi z Marijo, Jezusovo materjo. Samo skupaj z Njo so pričakali Binkošti. Tudi mi jih brez NJE ne bomo dočakali.

Dogodki, ki se bodo zgodili…
– V tem tednu, ki smo ga začeli, veroučnih srečanj zaradi praznikov ni.

– V torek izlet članov ŽPS-ja. Odhod ob 8.00. Oblečeni bodite športno.

– Svete maše bodo v mesecu maju zjutraj in zvečer. Pri večerni svetih mašah podobno kot do sedaj “nagovori” za otroke. Po vsaki sveti maši otroci vzamejo del celotne slike in jo doma pridno sestavijo v celoto.    Naslov šmarnic je: “To delajte v moj spomin”.