Oznanila za teden od 29.12. do 4.1.

– TISTI STARŠI veroučencev, ki ste vzeli starševstvo v teh dneh zares in ste skupaj z otroki pristopili k zakramentu svete spovedi – hvala.
Vsi, ki še niste bili deležni milosti svete spovedi je priložnost skozi ves božični čas. Spovedovanje je pred sveto mašo v soboto zvečer in pred vsako nedeljsko sveto mašo.

– Vse, ki imate doma starejše, bolne in bi ti želeli za praznike prejeti zakrament svete spovedi in sveto obhajilo, vabim, da njihovo željo sporočite.

– POLNOČNICA NA SILVESTROVO Veliko ljudi je ravno ob praznikih zelo osamljenih in obupanih. Moti jih norost bučnega praznovanja ob novem letu. Morda bi nekateri radi prestopili v novo leto z molitvijo, zbranostjo, torej v umirjenem in duhovnem vzdušju. To možnost imate pri dolski podružni cerkvi v Gorah. S seboj lahko nesete bakle, betlehemske lučke… Oblecite se primerno, ker je cerkev zelo mrzla.

– Zaradi ognjemeta bo sveta maša v ponedeljek pol ure kasneje.

– Iskrena zahvala vsem, ki ste s svojimi idejami in delom postavili jaslice, ki nas v teh dneh nagovarjajo in pomagajo, da Skrivnost božične noči postaja Razodetje.