Oznanila za teden od 3.7. do 9.7.

V prvem tednu meseca julija bo v župniji potekal Oratorij za otroke. Veselimo se otrok in mladine, ter vseh naših animatorjev, ki bodo poskrbeli za mladinsko obarvan duhovni teden.                     
Ker se mnogi v tem času odpravljate na počitnice in tudi ob nedeljah radi kam poromate bo izjemoma v mesecu juliju in avgustu spremenjen urnik nedeljskih maš. Ob sobotah zvečer bo pri sv. Martinu večerna nedeljska sveta maša, ob nedeljah pa bo maša zjutraj ob 8.00 pri sv. Mariji. Spremljajte župnijska oznanila.

Na praznik apostola Petra in Pavla so bili v celjski stolnici predstavljeni kandidati naše škofije za službo stalnega diakonata. Med njimi sta bila tudi naša kandidata g. Miha Hild in g. Roman Rovšek. Spremljajmo ju z molitvijo.

Tudi v počitniških dneh potekajo gospodarska dela na naših objektih in okolici. V župnišču je treba nujno zamenjati tri strešna okna, pri sv. Marku je prav tako v delu nekaj novih oken. Na ogledu so bili tudi že restavratorski mojstri od katerih bo eden izbran za restavracijo križevega oltarja v cerkvi sv. Martina. Hvala vsem, ki naše delo spremljate z molitvijo, svojimi darovi in besedo spodbude. Navdušite še druge.  

Bogu smo hvaležni za naša dva zlatoporočenca Ladislavo in Viljema Medvešek in jima želimo še obilo lepih skupnih dni.


V minulem tednu je bil s svetimi opravili pokopan naš velik dobrotnik in sodelavec župnije Franc Bokal  (Dom in vrt 29). Spomnimo se ga v molitvi.