Oznanila za teden od 30.6. do 6.7.

– Srečanje molitvene skupine je ta ponedeljek ob 19.00.

– To nedeljo so v slovenskih stolnicah duhovniška posvečenja. Vabljeni k udeležbi. Hvala za vaše molitve, darovane namene za nove duhovne poklice in obisk svetih maš ob prvih četrtkih, ko molimo, prosimo, se zahvaljujemo ter darujemo najsvetejšo daritev v ta namen. Še naprej ste vabljeni, da prosite, saj je Jezus dejal: “Prosite delavcev, ker je žetev velika.”

– Od 7. 7. do 13. 7. bom na dopustu. Možnost urejanja zadev v župnjišču bo vsak dan eno uro po sveti maši.

– V tednu, ki je pred nami so prvi dnevi v mesecu. Vabljeni k Najsvetejšemu, obnovi svojega duhovnega življenja. V obnovo spada svoja priprava: zahvala Bogu, molitev za druge, zadoščevanje za svoje in bližnjega grehe…

– Vabljeni tudi v Brestanico ob 100 letnici blagoslovitve temeljnega kamna gradnje Marijinega doma. Slovesnost bo v nedeljo, 6. 7. ob 16.00.

– KRIŽEV POT IN TABERNAKELJ sta v tem mesecu olajšana za 340 evrov, ki ste jih darovali in za 603 evre, ki so bili zbrani na prvo nedeljo v mesecu juniju. Na 22.000 evrov še čaka račun. Hvala tudi za vašo velikodušnost prihodnjo nedeljo, ko bomo zopet zbirali vaše prispevke za kritje računa obnove cerkvene opreme.