Oznanila za teden od 5.11. do 12.11.

– To nedeljo bo ob 15.00 v Dramljah diakonsko posvečenje. Vabljeni, da se posvečenja udeležite, če vam dopušča čas.

–  Hvala za nabirko, ki bo namenjena za poravnavo računa obnove Marijinega oltarja.

– Prihodnja nedelja je župnijski praznik. Osrednja slovesnost se bo začela z molitveno uro ob 10.00, nato bo slovesna sveta maša, pri kateri bodo sodelovali tudi veroučenci. Po maši bo prijateljsko druženje ob dobrotah. Prosim, če v soboto za pogostitev prinesete pecivo. Zaradi slovesnega praznovanja Martinove nedelje prihodnjo nedeljo pri sveti Katarini ter ob 18.00 v župnijski cerkvi ne bo svete maše.

– Vse tri birmanske skupine bodo prihodnji vikend zaradi praznovanja Martinove nedelje izjemoma v soboto, 10. 11., ob 10.00.

– Srečanje staršev veroučencev 8. in 9. razreda bo v četrtek, 8. 11., ob 19.00, starši prvoobhajancev imajo srečanje v četrtek, 15. 11., ob 19.00.

– Prijavo za Miklavžev koš lahko sporočite v Martinovem kotu. Prispevek za prvega otroka v družini je 12€, za vsakega naslednjega 10€. Zadnji rok za prijavo je v nedeljo, 25. 11. 

– Vsem, ki ste prispevali za dekoracijo svetišča ob zahvalni nedelji, se iskreno zahvaljujem. Bog povrni.

– V soboto pred Martinovo nedeljo bo ob 9.00 čiščenje cerkve. Prosim vse, ki stanujete na Savinjski cesti, Golovcu in Keršičevem hribu.   

– V Martinovem kotu lahko kupite Marijanski koledar in Družinsko pratiko.

– Vsi, ki bi želeli svojo vero poglobiti, oziroma vsi, ki bi želeli prejeti zakramente, vabljeni, da se pridružite KATEHUMENATU. Prvo, začetno srečanje bo v soboto, 10. 11., ob 19.00 v župnijskem domu.

– V mesecu novembru še posebej molimo za duše v vicah. Vice so kraj očiščevanja za nebesa. Tistim dušam, ki so tam, lahko pomagamo z molitvijo, dobrimi deli, darovanimi mašami, … V ta namen bo postavljen nabiralnik. Z zbranimi darovi se bodo opravile svete maše v zadoščevanje duš, ki so v vicah. Sv. maše bodo opravljene ob ponedeljkih.

– V Martinovem kotu lahko dvignete seznam bralcev Božje besede za naslednje obdobje.